Nieuws

Inspirerend leiderschap

Maandag 15 September 2014

Er komen veel aanbiedingen langs bij iedereen. Deze leek me de moeite waard om met jullie te delen.

We helpt ons een communicatie plan op te zetten

Vrijdag 5 September 2014

GIPS zoekt contact met een vrijwilliger die het leuk vindt om de visie rondom communicatie te ontwikkelen en te vertalen naar concrete activiteiten. Een leuke uitdagende klus. Neem contact met ons op als je meer wilt weten

De nieuwe nieuwsbrief van GIPS Spelen en Leren.

Woensdag 27 Augustus 2014

Hier de nieuwe nieuwsbrief van Stichting GIPS Spelen & Leren.

Tip voor Google Chrome om URL's in artikelen te openen.

Maandag 28 Juli 2014

In Google Chrome is het mogelijk een getypte URL te selecteren en te openen in een venster ook al is de URL geen link waar je op kunt klikken.
Selecteer het stukje tekst met alleen de URL, klik met je rechtermuisknop op de geselecteerde tekst en kies "Ga naar ". Bijv. http://www.gips-sl.nl.

GIPS S&L richt een zusterorganisatie in Duitsland op.

Vrijdag 18 Juli 2014

GIPS S&L werkt al ruim twee jaar in de Euregio met een aantal partners in Duitsland samen om het GIPS concept ook daar op de scholen te krijgen. Dit ontwikkelt zich zodanig dat er nu een Duitse vereniging opgericht is. Daarmee worden de mogelijkheden gecreëerd om ook door de Duitse overheid subsidies voor het GIPS project te ontvangen. De oprichtingsvergadering van GIPS S&L e.V. werd op 17 juli ten kantore van GIPS in Kerkrade gehouden [foto]. In het bestuur zitten zowel GIPS medewerkers uit Duitsland als ook uit Nederland. Een mijlpaal in de Euregionale samenwerking is daarmee bereikt.

Maak je bekend via onze nieuwsbrief

Maandag 14 Juli 2014

GIPS S&L stuurt regelmatig een nieuwsbrief naar alle medewerkers, scholen en relaties. Daarin vertellen we de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Wij bieden Maatschappelijke organisaties aan om een stukje over hun organisatie in onze nieuwsbrief te plaatsen (gratis). Om daarmee een stukje bekendheid te krijgen in een ander netwerk. Dat is altijd de moeite waard lijkt ons. Heb je interesse. Download het document dat bij dit bericht hoort. Daar staat de lay out van de pagina die ter beschikking is met informatie over hoeveel je kunt schrijven. Stuur je stukje met een foto naar nieuwsbrief@gips-sl.nl.

SERVERRUIMTE GEZOCHT, WIE WIL AANSLUITEN EN KOSTEN BESPAREN?

Dinsdag 8 Juli 2014

St. GIPS S&L zoekt serverruimte. Heeft iemand ideeen??? Graag jullie reactie.
GIPS S&L maakt momenteel gebruik van een server die buiten gebruik gesteld wordt. Wij zoeken een alternatief hiervoor.

Manifest MO's voor verkiezingen 2015

Maandag 7 Juli 2014

Er wordt gewerkt aan een manifest voor de politieke partijen in de aanloop naar de provinciale verkiezingen van 2015. Dit manifest is bedoeld om politieke partijen te voeden met informatie over MO's zodat zij indien ze dat wensen, dit in hun verkiezingsprogramma kunnen meenemen. De groep MO's die bij de vorige verkiezingen in 2011 dit heeft geïnitieerd heeft wederom het initiatief genomen om tot een nieuw manifest te komen. Ook nu is het weer de bedoeling dit manifest als opmaat naar een lijsttrekkersdebat in te zetten. Meer informatie volgt nog maar als er vragen zijn neem dan contact op met: St. DePijler, FAM!, COS Limburg, Jong Nederland, st. GIPS S&L, KBO of Jeugdwerk Limburg.

Nieuwsbrief Stichting GIPS Spelen en Leren

Woensdag 2 Juli 2014

De nieuwe nieuwsbrief van Stichting GIPS Spelen en Leren is uit!
Klik op de link bij aanmelden om naar de nieuwsbrieven te gaan op onze site.

GIPS S&L op de radio in Keulen

Woensdag 25 Juni 2014

Het GIPS S&L project is grensoverschrijdend op scholen in Heinsberg en Düren. Reden voor de lokale omroep van Keulen om een interview met ons te houden. Op de foto: Horst Boltersdorf (links) van GIPS in gesprek met de radiopresentator.

Pagina 27 van 28

Sponsoren