Prokkelstage bij GIPS S&L op kantoor
door Hans Diederen - donderdag 5 juni 2014

Brahim loopt vandaag mee op kantoor bij GIPS S&L en werkt hard mee. Kopiëren, nieten, hond uitlaten (hulphond op kantoor moet er ook even tussen uit), samen lunchen, helpen sjouwen en vooral veel meekijken wat er allemaal gebeurt. Een leuke en gezellige dag! Brahim heeft zijn certificaat echt verdiend.
naar boven
GIPS S&L verzorgt Prokkelstages
door Hans Diederen - maandag 2 juni 2014
Deze week is de Prokkelweek en GIPS S&L doet natuurlijk mee!!! Over de Week van het Prokkelen Onder de naam "Prokkel" startte in 2007 de Verstandelijk gehandicapten 2daagse. Acht organisaties, waaronder het Fonds verstandelijk gehandicapten, legden gezamenlijk de basis. Nu in 2013 zijn de Prokkel dagen uitgegroeid tot de Week van het Prokkelen. Jaarlijks vinden in de eerste week van juni, overal in Nederland, activiteiten plaats waarbij mensen met en zonder verstandelijke beperking elkaar ontmoeten. Deze activiteiten heten Prokkels, synoniem voor "prikkelende ontmoetingen". Prokkels dragen bij aan de integratie en participatie van mensen met een verstandelijke beperking in de samenleving. Een drietal leerlingen van de Catharinaschool (kinderen met een verstandelijke beperking) komen een dagje snuffelen bij GIPS S&L. Op kantoor en op de scholen die we bezoeken.
naar boven
Ontwerp een logo en win een leuke prijs
door Hans Diederen - woensdag 14 mei 2014
Volgend jaar bestaat st. GIPS S&L 25 jaar. Voor dit jubileumjaar willen wij een logo introduceren. Wil jij dit ontwerpen? Er is een leuke prijs te verdienen: een kook/bak workshop onder leiding van een professionele kok. Meer weten, zie de bijlage van dit bericht. Inzendingen tot 31 mei. Iedereen kan meedoen!
naar boven

Pagina 24 van 24
Vorige
1
20
21
22
23
24