SERVERRUIMTE GEZOCHT, WIE WIL AANSLUITEN EN KOSTEN BESPAREN?
door Hans Diederen - dinsdag 8 juli 2014
St. GIPS S&L zoekt serverruimte. Heeft iemand ideeen??? Graag jullie reactie. GIPS S&L maakt momenteel gebruik van een server die buiten gebruik gesteld wordt. Wij zoeken een alternatief hiervoor.
naar boven
Manifest MO's voor verkiezingen 2015
door Hans Diederen - maandag 7 juli 2014
Er wordt gewerkt aan een manifest voor de politieke partijen in de aanloop naar de provinciale verkiezingen van 2015. Dit manifest is bedoeld om politieke partijen te voeden met informatie over MO's zodat zij indien ze dat wensen, dit in hun verkiezingsprogramma kunnen meenemen. De groep MO's die bij de vorige verkiezingen in 2011 dit heeft geïnitieerd heeft wederom het initiatief genomen om tot een nieuw manifest te komen. Ook nu is het weer de bedoeling dit manifest als opmaat naar een lijsttrekkersdebat in te zetten. Meer informatie volgt nog maar als er vragen zijn neem dan contact op met: St. DePijler, FAM!, COS Limburg, Jong Nederland, st. GIPS S&L, KBO of Jeugdwerk Limburg.
naar boven
Nieuwsbrief Stichting GIPS Spelen en Leren
door Patrick ten Bruggencate - woensdag 2 juli 2014
De nieuwe nieuwsbrief van Stichting GIPS Spelen en Leren is uit! Klik op de link bij aanmelden om naar de nieuwsbrieven te gaan op onze site.
naar boven
GIPS S&L op de radio in Keulen
door Hans Diederen - woensdag 25 juni 2014

Het GIPS S&L project is grensoverschrijdend op scholen in Heinsberg en Düren. Reden voor de lokale omroep van Keulen om een interview met ons te houden. Op de foto: Horst Boltersdorf (links) van GIPS in gesprek met de radiopresentator.
naar boven
GIPS S&L heeft stand op cliëntendag Adelant
door Hans Diederen - donderdag 12 juni 2014

Vandaag op de terugkomdag voor cliënten van Adelante is GIPS S&L aanwezig met een stand. We stellen ons project voor en hopen dat er een aantal vrijwilligers bij ons project gaan aansluiten.
naar boven
Stichting GIPS wordt 25 jaar.
door Patrick ten Bruggencate - woensdag 11 juni 2014

Stichting GIPS wordt volgend jaar 25 en dat vieren wij groots. Hier alvast het YouTube filmpje.
naar boven
Vrijwilligers gezocht
door Hans Diederen - woensdag 11 juni 2014
GIPS S&L is volop een nieuwe methode aan het ontwikkelen om vrijwilligers te vinden. Het koppelen van allerlei op het eerste gezicht niet voor de hand liggende netwerken en het inzetten van ervaringsdeskundigheid is spil in de methodiek. Wil je meer weten, neem contact met ons op. Projectleider: Ton Pillich (aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag)
naar boven
Prokkelstage bij GIPS S&L op kantoor
door Hans Diederen - donderdag 5 juni 2014

Brahim loopt vandaag mee op kantoor bij GIPS S&L en werkt hard mee. Kopiëren, nieten, hond uitlaten (hulphond op kantoor moet er ook even tussen uit), samen lunchen, helpen sjouwen en vooral veel meekijken wat er allemaal gebeurt. Een leuke en gezellige dag! Brahim heeft zijn certificaat echt verdiend.
naar boven
GIPS S&L verzorgt Prokkelstages
door Hans Diederen - maandag 2 juni 2014
Deze week is de Prokkelweek en GIPS S&L doet natuurlijk mee!!! Over de Week van het Prokkelen Onder de naam "Prokkel" startte in 2007 de Verstandelijk gehandicapten 2daagse. Acht organisaties, waaronder het Fonds verstandelijk gehandicapten, legden gezamenlijk de basis. Nu in 2013 zijn de Prokkel dagen uitgegroeid tot de Week van het Prokkelen. Jaarlijks vinden in de eerste week van juni, overal in Nederland, activiteiten plaats waarbij mensen met en zonder verstandelijke beperking elkaar ontmoeten. Deze activiteiten heten Prokkels, synoniem voor "prikkelende ontmoetingen". Prokkels dragen bij aan de integratie en participatie van mensen met een verstandelijke beperking in de samenleving. Een drietal leerlingen van de Catharinaschool (kinderen met een verstandelijke beperking) komen een dagje snuffelen bij GIPS S&L. Op kantoor en op de scholen die we bezoeken.
naar boven
Ontwerp een logo en win een leuke prijs
door Hans Diederen - woensdag 14 mei 2014
Volgend jaar bestaat st. GIPS S&L 25 jaar. Voor dit jubileumjaar willen wij een logo introduceren. Wil jij dit ontwerpen? Er is een leuke prijs te verdienen: een kook/bak workshop onder leiding van een professionele kok. Meer weten, zie de bijlage van dit bericht. Inzendingen tot 31 mei. Iedereen kan meedoen!
naar boven

Pagina 25 van 25
Vorige
1
21
22
23
24
25