Hoera voor dit gouden duo.
door Patrick ten Bruggencate - donderdag 23 maart 2023

Een onafscheidelijk team. Dat is waar je aan kunt denken als je het hebt over Kenneth en Marlie. Marlie ondersteunt Kenneth al voor een lange tijd. Ze hebben een prachtige band opgebouwd. Het was daarom ook extra bijzonder dat ze op vrijdag 3 maart gezamenlijk hun jubileum mochten vieren. In het bijzijn van hun teamleden en de aanwezigheid van Hans Diederen mochten ze hun welverdiende speldje in ontvangst nemen. Hun teamleden hadden nog een verrassing met een persoonlijk tintje. Zo kregen ze namelijk een fotocollage cadeau met o.a. actiefoto’s van hun werkzaamheden voor Stichting GIPS. Hoe mooi is dat? Kenneth en Marlie, van harte gefeliciteerd met jullie jubileum en welkom bij de club van jubilarissen.
naar boven
KC De Kastanjelaar bedankt een van onze teams.
door Patrick ten Bruggencate - donderdag 16 maart 2023

Een aantal weken geleden werd een van onze teams aangenaam verrast met deze leuke tekeningen van KC De kastanjelaar. Het is altijd leuk om zo’n mooi gebaar te mogen ontvangen. Zo bedankt Fleur onze mensen dat ze ieder jaar weer terug komen. Dat vindt ze heel fijn. Wij bedanken KC De kastanjelaar voor het warme ontvangst en graag tot volgend schooljaar.
naar boven
GIPS Spelen & Leren bestaat 33 jaar.
door Patrick ten Bruggencate - donderdag 9 maart 2023

Jawel! Vandaag is er reden voor een feestje. Stichting GIPS Spelen en leren bestaat alweer 33 jaar. Een mooi moment om even stil te staan bij die bijzondere momenten trots te zijn op wat we met z’n allen hebben bereikt. Want zonder jullie passie en inzet, hadden wij dit niet bereikt.
naar boven
Proficiat aan een powervrouw.
door Patrick ten Bruggencate - donderdag 2 maart 2023

Ze is een vrouw met een ijzersterk karakter, een uitgesproken mening en heeft altijd een trouwe viervoeter aan haar zijde. Dan kunnen we het maar over een collega hebben. Het gaat hier natuurlijk over onze Annet. Vrijdag 10 februari was het dan eindelijk haar beurt om het 10 jarig jubileum te vieren. Samen met haar teamleden werd Annet in de watten gelegd. Aan het begin van de avond nam ze natuurlijk haar speldje in ontvangst en een mooi boeket bloemen. Daarna was het tijd om aan een goed gevulde tafel te genieten van een welverdiend diner. Omdat Annet altijd klaar staat voor haar collega’s was het mooi om te zien dat er velen aanwezig waren, om dit bijzondere moment te vieren. Annet van harte proficiat! We zijn blij dat je van deze avond hebt genoten en we hopen je nog lang bij GIPS te mogen verwelkomen.
naar boven
5 Sterren voor ons GIPS Project.
door Patrick ten Bruggencate - vrijdag 24 februari 2023

Aan het begin van deze maand waren wij weer te gast op het Vista College in Heerlen. Deze middag maakte veel indruk. Na afloop werd aan de studenten gevraagd om feedback te geven. Benieuwd naar de eerste feedback? Dan kun je terecht op ons blog: GIPS Spelen & Leren. Meedoen is Winnen! Op de vragen: Wat vond je van het GIPS Project? En vind jij dat we het GIPS project weer zouden moeten organiseren voor de nieuwe studenten? Kreeg ons project zelfs 5 sterren. Lees de gehele feedback via deze link: https://gips-sl.blogspot.com of bezoek ons blog via de linktree in onze bio. Neem volgende week opnieuw een kijkje voor feedback van één student.
naar boven
Vergadering tussen chauffeurs en coaches.
door Patrick ten Bruggencate - vrijdag 17 februari 2023

Op woensdagavond 8 februari werd i.v.m. met onze combinatievergadering tussen chauffeurs en coaches, het Sjevemethoes in Kerkrade beschikbaar gesteld. Een ideaal moment om de belangrijkste agendapunten met elkaar te bespreken en de balans voor de rest van het schooljaar op te maken. Nadat iedereen was voorzien van een kopje koffie en een stuk vlaai kon er flink worden vergaderd. Het was mooi om te zien dat we met zovelen aanwezig waren.
naar boven
Bijzondere mijlpaal voor Martijn.
door Patrick ten Bruggencate - vrijdag 10 februari 2023

Op vrijdag 3 februari bereikte onze Martijn een bijzondere mijlpaal en mocht er officieel worden gevierd dat hij alweer 10 jaar actief is binnen onze stichting. Nadat Suzanne al jaren het visitekaartje was van Gips Spelen en Leren, wist ze ook haar man enthousiast te maken voor o.a. het bezoeken van scholen. Nu zijn ze gelukkig getrouwd en een ijzersterk team zowel op als buiten de werkvloer. Grappig dat dit balletje is gaan rollen nadat Martijn tijdens carnaval een clown met een taststok (Suzanne) tegen het lijf liep. Hoe groot is die kans? Tijdens dit memoriaal moment, werd er daarom ook uitbundig geproost met een verfrissende Radler, voor Martijn, een lekker biertje voor Hans en een smakelijk wijntje voor Suzanne. Natuurlijk werden ook zijn teamleden getrakteerd op een heerlijk diner. Martijn heeft zich nu ook aangesloten bij de club van ervaringsdeskundigen met een speldje. Martijn, van harte proficiat! Wij hopen je nog lang te mogen verwelkomen.
naar boven
BuddyRace 2.0.
door Patrick ten Bruggencate - donderdag 2 februari 2023

Op 25 januari vond op woensdagavond de eerste try-out van De Buddyrace plaats. Met een goed gevuld team van ervaringsdeskundigen van GIPS en Jong Nederland Limburg waren we te gast bij Jong Nederland Leveroy. Na twee jaar Corona voelde het extra goed om weer aan de slag te mogen gaan. Vele van onze mensen waren ook aanwezig op het Younglands festival om het 2.0 concept te promoten. Nu mochten ze de proefkonijnen laten ervaren hoe het is als niet alles vanzelfsprekend is en je dus moet dealen met een beperking. Na een paar korte icebreakers d.m.v. ja & nee vragen, mochten de jongeren gaan samenwerken met het team en het afwisselende parcours doorlopen. Op de foto’s is te zien dat het plezier ervan af spat. Zowel bij de gasten als bij de deelnemers. Onze mensen hebben ervan genoten. Wij bedanken namens hun Jong Nederland Leveroy voor het warme ontvangst. Het Buddyrace parcours is afgestemd voor de groepen 6,7,8, de brugklas en is geheel gratis aan te vragen via PION Neem ... → Lees meer
naar boven
GIPS geeft training aan het Duitse Rode kruis in Múnster.
door Patrick ten Bruggencate - vrijdag 27 januari 2023

Op donderdag 19 januari gaf Gips Spelen en Leren een training aan medewerkers van het Duitse Rode Kruis in Münster. Voor even werden de dames en heren in de schoenen geplaatst van mensen waar ze tijdens hun werk regelmatig mee te maken krijgen. Hans Diederen was aanwezig met een aantal van onze ervaringsdeskundigen. Samen stelde ze verschillende handicaps centraal. Denk hierbij aan een visuele handicap, afhankelijk zijn van een rolstoel, een auditieve beperking en Autisme. Iedereen zette zich met het nodige enthousiasme in om er een leerzame dag van te maken. Wij hopen de medewerkers van het Rode Kruis hun opgedane kennis zullen gebruiken in de praktijk. Dankjewel dat we bij jullie aanwezig mochten zijn.
naar boven
Bedankt Sint-Jans.
door Patrick ten Bruggencate - vrijdag 20 januari 2023

Sommige personeelsleden van het Sint-Janscollege in Hoensbroek hadden besloten de waarde van hun kerstpakket te doneren aan Stichting Gips. Het betreft een mooi totaalbedrag van 325 euro. Een mooi gebaar wat wij ontzettend waarderen. Hartelijk dank namens al onze medewerkers.
naar boven

Pagina 1 van 24
1
2
3
4
5
24
Volgende