Gastenboek


Ik vond het heel leerzaam en leuk dat jullie er waren :)

Ik vond het een leuke ervaring, en knap wat die mensen met een handicap allemaal kunnen. Het was heel leerzaam, iedereen was ook mega aardig.

Het was leuk om te doen en op het einde was het ook leuk met de hond Yvi omdat we de hond mochten aaien en het was ook veel leuker dan bijv rekenen.

Ik vond het heel interresant en nu begrijp ik meer gehandicapt. En ik vind het echt heel cool om Yvi tewerk tezien. en het is heel leerzaam.

Ik vond het super leerzaam ik heb veel repsect nu voor mensen die zoiets hebben. Ik vond Floyd en Sean cool. Ze waren grappig.Ik vond het ook leuk, dankje voor alles

Kyle: ik vond de lessen super leuk en vond het cool om te ervaren hoe het is om een handicap te hebben dee mats kai naoh: we vonden het heel cool om een keer blind te zijn kyle dee mats naoh kai: we vonden dat jullie goeie uitleg gaven! mats: we vonden het leuk dat jullie over jullie beperking praten alhoewel het ook moeilijk kan zijn om over te praten dee mats kyle kai: we vonden het ook leuk om in een rolstoel te zitten en te ervaren. De tijd ging veel te snel. Jullie mogen langer komen.

Hoi het was leuk en er was goede uitleg. Jullie maakten het interessant op jullie eigen manier. We vonden jullie verhalen interessant en inspirerend. We leerden veel van jullie spelletjes. We vonden het goed dat we ook een beetje privévragen mochten stellen. liefs Dylano Ivani Bruce Pie Jailey

We vonden het fijn dat we het goed uitgelegd kregen! GIPS staat voor gehendicapte informatie project school!!Jullie zijn aardig en behulpzaam. Als we iets niet snappenkonden wij door de spelletjes goed begrijpen hoe het is om gehendicapt te zijn!!ze hebben laten zien hoe de hulphonden mensen goed konden helpenbuddy,autisme,blindegeleide,epeleptie honden!groetjes mina leanda bente mylo van sbo de horst in Echt

Het was leuk en leerzaam. Goede uitleg en allemaal leuke mensen. We zijn meer te weten gekomen over hun beperking want dat wisten we nog niet. We vonden jullie heel positief en jullie kunnen eigenlijk bijna alles!

Hoi, ik vond het super leerzaam en ik vond de spelletjes super leuk. Wat ik persoonlijk het leukste vond was het dammen.Ook vond ik het leuk dat we dingen zelf mochten proberen!Ik vond de 2de les leuk, omdat je meer te weten kwam over hun handicap

Heel erg bedankt voor de leuke lessen! Ik heb veel geleerd over verschillende handicaps en verschillende spullen die jullie hadden meegenomen om het nog duidelijker te maken.

Ik vond het hele leuke lessen.Ik heb ook heel veel geleerd.En ben er achter gekomen dat het niet altijd even makkelijk is.

Het was super leuk heel leerzaam en je kwam de mensen beter leren kennen. de spelletjes waren super leuk om te doen

Ik vond het superleuk en leerzaam Ik vond het ook leuk om te ervaren hoe het is om een handicap te hebben.

Het was super leuk en heel leerzaam.

Bedankt voor jullie twee leuke bezoekjes. Het was heel leuk om over verschillende handicaps te leren. Ook bij de spelletjes was het cool om de handicap te ervaren.

Hoi hoi het was leerzaam en leuk ! groetjes

Super leuk dat jullie allemaal positief waren over happycap.het was ook heel leerzaam en dat het ook niet zielig is.

Het was superleuk en leerzaam. Het was leuk om in een rolstoel te rijden.

Ik vond het heel leuk en interessant.

Ik vond het een gezellige en leerzame ervaring je leerde hoe een gehandicapte de wereld ziet en dat nog op een leerzame en interactieve manier heel knap gemaakt en vooral heel leerzaam doordat elke lid ervan ons heel goed meetrok en ons interactief bezig hield groetjes Mario.

Ik vond het super leuk en leerzaam, omdat we ook zelf mochten meemaken hoe het was. en iedereen was super aardig en lief!

Ik vond het super leerzaam en heel leuk het was ook leuk dat je kon ervaren hoe mensen zoals jullie het hebben

Super gezellig en heel leerzaam. Je doet verschillende dingen om te zien en doen wat handicaps doen.

Sponsoren