Gastenboek


Dit was heel interessant. ik heb er van genoten. dit was zo veel leuker dan een rekenles plus het is heel interessant .ik heb veel geleerd van deze dag. ik hoop dat jullie nog een keer komen. applausje voor jullie????

Ik vond het héél interessant en héél leuk ik hoop dat ik dit nog eens een keer in mijn leven ga meemaken. Dank jullie wel voor de hele interessante dagen. Ik ben veel te weten gekomen. Applausje voor jullie : )

Beste mensen,
ik vond het heel interessant waarover we hadden geleerd. ik ken iemand die ook slechthorend is, ik heb nu meer gebaren taal dan ik dacht. dat vond ik ook super interessant ik heb alles over verschillende ziektes geleerd. en hoe je in een rolstoel moet zitten en hoe je uit een rolstoel stapt, ik heb ook geleerd hoe je met een blind stok moet lopen, ik heb geleerd da ik geen hulphond moet aaien. we hebben ook blaadjes gebaren taal gekregen met het alfabet erop dat vond ik ook heel interessant, we hebben braille geschreven. ik vond alles interessant. groetjes maithe cleiren

Ik vond het héél interessant en héél leuk ik hoop dat ik dit nog eens een keer in mijn leven ga meemaken. Dank jullie wel voor de hele interessante dagen. Ik ben veel te weten gekomen. Applausje voor jullie ???(?'?'?)

K vond t heel leerzaam en ik hoop dat we het ooit nog een keer hebben op de middelbare


doeiii : )

Het gips project was heel leuk. Het was ook een leerzame les. Ik heb me vermaakt en ik vond het leuk van jullie uitleg. Ik heb heel veel geleerd. Het was leuk om hier aan mee te doen.

Respect naar die mensen, het was heel leuk en leerzaam.

Het gips project was super leuk groetjes

Hele leuke opdrachten en ook heel leerzaam, helaas is het maar 1 keer maar het was heel leuk. ~Timo uit het zuiden

Het gips project was super leuk groetjes uit de school de windwijzer: )

Het was super leuk en heel inspirerend
: )

Leuk en leerzaam

Het gips project was super leuk : )

Ik vond het heel leuk en leerzaam

Het waren leerzamen lessen ik vind het echt bizar hoe mensen met een handicap leven dankjewel voor deze lessen?

Teun | 10-11-2023 | 11:27


Het GIPS project was super leuk! Het was leerzaam en de mensen stonden open voor je vragen. Helaas zit ik in groep acht, want ik zou het volgend jaar nog een keer willen doen.

Ziggy schell | 10-11-2023 | 11:28


Ik vond het echt ontsettend leuk om hier aan mee te mogen doen.nVooral, omdat ik super nieuwsgierig was naar de handicaps die jullie hebben, jullie hebben dit op een super leuke manier gedaan! Ik hoop oprecht dat jullie vaker komen.nGroetjes Max.

Max | 10-11-2023 | 11:32

Julie zijn toppers

Calinjo | 10-11-2023 | 11:33

Hallo allemaal, Hub, Assad, Abdel, Hilda, Ilja, Judith en Seat (de chauffeur) zijn bij ons op bezoek geweest. We hebben heel veel van jullie geleerd. Hoe het voor jullie voelt om met een beperking te leven, wat jullie ziekte betekent, de afkorting van GIPS. Wij hebben ook kunnen ervaren hoe het is om met een beperking te leven. We hebben geleerd dat je alles kan bereiken, ook met een beperking en dat hard werken loont. Wij gaan ook hard werken!
Groetjes, Mike, Desteny, Amy, Bo, Jarno, Rayèn, Dylan, Kenzo, Sephora, Izzy, Emy, Gina, Sterre, Fay, Magdalena, Wouter en de juffen.

Groep De Buizerd sbo De Horst 11 en 25 oktober 2023 | 27-10-2023 | 11:56

Hoi allemaal,
We vonden het heel fijn dat jullie bij ons op school waren. De lessen en activiteiten waren erg interessant en leuk! We hebben veel van jullie geleerd en we begrijpen nu ook beter hoe het voor jullie is.

We vonden het daarnaast ook fijn dat jullie vertrouwen hadden in ons tijdens de activiteiten.

Nogmaals bedankt!

groetjes Groep 8 van de Latasteschool

Latasteschool groep 8 | 06-11-2023 | 10:36

Het waren 2 enorm leuke, leerzame en informatieve ochtenden. We hebben er heel erg van genoten en we vinden het zeker een aanrader voor kinderen om kennis te maken met mensen met een beperking. Maar vooral te leren wat deze mensen nog wel kunnen. Ook was het interessant om te leren wat deze hulphonden allemaal kunnen.
Bedankt en tot volgend jaar!
De kinderen van groep 8 van de Broederschool in Heerlen

Broederschool Heerlen | 08-11-2023 | 12:07

Hallo allemaal, wij waren op woensdag 04 oktober te gast bij Maria Goretti school. Wat leuk dat er ook een filmploeg van school bij was. Vele groetjes van Ilja, Hilda, Assad, Abdelen Hub.

Ik vond de 1ste en de 2de les allebei leuk en nogmaals bedankt voor jullie tijd.

Wij vonden het heeeeeeel leuk echt een aanrader!!!

Pagina 6 van 27

Sponsoren