Gastenboek


Hoi! ik vond het een hele leuke les, ik heb heel veel geleerd hoe jullie omgaan met jullie handicaps. ik vond het ook knap hoe jullie je verhaal durven te delen.

Ik vond het erg leuk en ik weet nu meer over handicaps

Het was heel leuk ik vond het ook heel leerzaam.

Het was heel leuk en ik heb veel geleerd over
Handicaps en de spelletjes waren ook leuk

Hoi,Ik heb nu veel info gekregen over het GIPS project en ik weet nu veel meer over handicaps.

Hoi ik vond het heel leuk.
En ik heb er veel van geleerd.
En de verhalen waren ook leuk.
En vooral de proefjes waren leuk dat we in een rolstoel konden rijden en een bril op

Ik vond het super leuk,ik heb er veel van geleerd
en er waren leuke spelletjes.

Ik vond het erg leuk
en ze waren heel aardig

Ik vond het heel erg leuk. Ik heb veel geleerd over handicaps

Ik vond het echt leuk hoe ze hun verhalen gingen delen en ik vond het goed dat ze het durfden te delen. Ze waren echt lief en hadden ook leuke spelletjes met ons gedaan.

Dank u well voor uw les ik en my vrienden hebben veel geleerd. jo is en goede meneer

Dank u well voor uw les ik en my vrienden hebben veel geleerd.

Hoiii
Het was super leuk en informatief om met jullie team te werken veel geleerd en meegemaakt
Dankjewel team maandag
Basisschool de bolster

De ervaring van Gips Spelen en Leren.
De eerste week was dat we spelletje gingen doen dat was erg leuk en vooral dat we eens andere dingen mochten proberen. het was interessant om naar de verhalen te luisteren wat de mensen hadden van beperking. en het was een leuke ervaring met gehandicapte werken. mijn cijfer voor Gips Spelen en Leren is 9,5

Gieske Stassen,

Het was super leuk en leerzaam! Want jullie lieten zien hoe het is om een handicap te hebben .door jullie weet ik nou meer over handicappen. Dank jullie wel.

OBS de duizendpoot

Beste mensen,
Ik vondt het super leuk dat jullie naar onze school kwamen!(deduizendpoot). Ik heb super veel geleerd! Vooral in de rolstoel! Ik was een meisje Nola in een groen t-shirt. Maar ik vondt het best raar om de upside-down bril aan te doen! Haha dat was echt grappig!!?ik zat in het groepje van Dennis. Hij was super aardig!! Bedankt voor de leuke middag! En tot de volgende keer!

Ik wou nog even zeggen dat ik het heel leerzaam vond om het echt te beleven hoe het is om een gehandicapte te zijn.De leukste activiteit vond ikzelf toen we in de rolstoel moesten zitten en rijden.
Groetjes Seb van Obs de Duizendpoot Geleen

Maja: Ik wou jullie heel erg bedanken het was namelijk heel leerzaam ook dat je leert hoe je dan ook in zoon rolstoel zit. Bedankt!
Isra: ik vond het heel leuk en leerzaam en ik vond het blind lopen echt heel leuk want dan voel je hoe het is.
Israe: Ik vond het leuk en ook super leerzaam omdat het wel eng is om te voelen hoe een blinden loopt en het is ook moeilijk om gebarentaal te leren en de rolstoel was moeilijk om te draaien.

Het was superleuk ik vond het ook heel leerzaam om te weten hoe gehandicapte mensen dagelijks leven en hoe je in een rolstoel moet rijden.

Ik vond het heel leuk en leerzaam ?de rolstoel vond ik het leukst????

Ik van het super leuk en leerzaam want jullie laten echt zien hoe het is om een hendicap te hebben en jullie hadden het ook echt supergoed voorbereid


:)

Ik vind het leuk maar vooral de activirteten

Beste mensen,
de afgelopen twee woensdagen heb ik ontzettend veel geleerd. En ik vond vooral heel erg vervelend als ik hoorde wat jullie allemaal hebben meegemaakt. Ik vind ook vind ik het mega cool dat veel van jullie gewoon kunnen sporten zoals: paardrijden,handbal en tennis!
er was ook iemand die doof is. Van die gene heeft de hele klas een blaadje met vormen van gebarentaal kregen. Ik ken in middels het hele alfabet al uit mijn hoofd. Ik vond het ook super leuk/leerzaam om die projecten te volgen. Ik heb heel veel leuke dingen gedaan zoals: braille,rolstoel rijden,blind puzzelen,blind ruiken enzv maar er ware n ook dingen dat ik niet zo leuk/fijn vond om te doen. Maar zoals u kunt lezen heb ik twee super leuke dagen gehad. hopelijk komen jullie nog eens naar onze school en kunnen we dan activiteiten doen zoals de sporten die jullie doen.

groetjes romy!

Dit was heel interessant. ik heb er van genoten. dit was zo veel leuker dan een rekenles plus het is heel interessant .ik heb veel geleerd van deze dag. ik hoop dat jullie nog een keer komen. applausje voor jullie????

Pagina 5 van 27

Sponsoren