Gastenboek


Ik vond het een gezellige en leerzame ervaring je leerde hoe een gehandicapte de wereld ziet en dat nog op een leerzame en interactieve manier heel knap gemaakt en vooral heel leerzaam doordat elke lid ervan ons heel goed meetrok en ons interactief bezig hield groetjes Mario.

Ik vond het super leuk en leerzaam, omdat we ook zelf mochten meemaken hoe het was. en iedereen was super aardig en lief!

Ik vond het super leerzaam en heel leuk het was ook leuk dat je kon ervaren hoe mensen zoals jullie het hebben

Super gezellig en heel leerzaam. Je doet verschillende dingen om te zien en doen wat handicaps doen.

Ik vond het heel leerzaam en weet wat alle handicaps die we gezien hebben nu inhouden. Ik het ook wel interessant dat we zelf mee mochten maken hoe het was om die handicap te hebben.

Ik vond het superleuk en leerzaam om meer te weten over handicaps en ook mee te maken hoe het is om een handicap te hebben!!

Erg leerzaam en super knap dat ze het zo kunnen vertellen.

Het was heel erg leuk en leerzaam.

Ik vond het twee leuke lessen en ik heb er veel van geleerd

Ik vond het heel leerzaam.Nu weet ik hier ook al meer over, het was leuk.

Het was super leerzaam, veel geleerd. De mensen die bij ons in de klas waren hebben het super goed gedaan!!

Ik vond het super leuk en leerzaam en iedereen was super aardig. Het was ook leuk dat we wisten hoe het zou zijn als je een handicap bent.

Ik vond het dammen wel cool!

Ik vond het superleuk! En heb veel van jullie geleerd:)

Ik vond het leuk

Ik vond het echt super leerzaam en interessant. Je leert veel hoe het is om een handicap te hebben. Ik heb echt heel veel dingen geleerd.

Ik vond het interessant en super leuk! Nu weet ik hoe mensen leven als ze een beperking hebben. De activiteiten waren ook echt super gezellig en leerzaam, De mensen waren super lief en duidelijk, het was verder twee super leuke middagen. groetjes!

Ik vond het wel intressesant om te kijken hoe mensen ze zich voelen met een beperking op hadicap

Hey.jullie waren op onze school en het was super leuk.we deden spelletjes zo als dammen,blind lopen en noch veel meer doei doei

Hallo ik ben Jim en ik wil graag een reactie geven over GIPS. ik vond erg leuk en nu heb ik geleerd hoe het is om een keertje gehandicapt te zijn. Ik vond de mensen ook aardig en gezellig. Groetjes Jim

Ik vond het super om Alles met jullie te doen.

Het was super leuk ik hoop dat er nog een les komt en erg bedankt groeten Tijn Bus

Hoi hoi ik vond het heel leuk

Ik vond het leuk om te horen dat er ook (maar niet zoveel) voordelen zijn aan gehandicapt zijn of in een rolstoel zitten.de mensen die gekomen waren zijn erg aardig, wel vond ik het jammer dat er ook iemand niet kon komen.

Sponsoren