Gastenboek


Ik vond het hele leuke activiteiten en leuke lessen die we kregen. er waren lieven mensen en door al die uitleg weet ik nu veel van handicap.

Ik vond de activiteiten ook heel leuk en leerzaam, de activiteit die ik het leukst vond zijn ze eigenlijk allemaal maar als ik toch een moet kiezen dan is het de rolstoel of zeg maar die bij Tim (het spijt me als ik je naam verkeerd heb geschreven).Ik weet ook nu dat ik jullie niet zielig moet vinden want dat is niet zo, en ook je wordt zelf ook toch ziek maar sommige gaan niet weg. Wat ik er leerzaam van vond is dat we nu ook antwoorden weten van jullie en wat jullie leven met een ziekte is.

Ik vond het heel leuk en ze zijn ook helemaal niet zielig en ze zijn ook hele leuke mensen en ik vond de veters strikken met een hand heel erg moeilijk en ik vond het wel jammer dat Martijn ziek was sommige opdrachten waren heel moeilijk zoals die van Jhon maar sommige zoals die van Ien was wel makkelijk en ik hoop dat de andere klassen ik veel plezier dan hebben ik hoop dat ik ze weer een zien. groetjes Zoey.??

Bedankt voor de activiteiten, hele leuke mensen. Alles was leuk.

Ik vond het twee hele leuke en leerzame lessen. ik heb veel geleerd en gedaan. iedereen was ook mega aardig en mega lief en leuk. ik vond alle activiteiten ook heel leuk. met die blind bril op doen en dan alle maal opdrachten uitvoeren. echt alles was mega leuk?

Ik vond het heeeeeel leuk jullie waren ook heel aardig en de opdrachten vond ik ook heel leerzaam????

Ik vond het heel leuk om de opdrachten te doen en de mensen waren ook heel erg aardig

Ik vond het een leuke les en ik heb veel meer over gehandicapte mensen geleerd.

De mensen van GIPS zijn hartstikke lief en ze brengen de boodschap (handicap) heel goed over en het GIPS project is heel leerzaam

Ik vond het heel leuk en leerzaam en ik vond sean in de rolstoel heel leuk en grappig. ik heb er heel er veel geleerd en ik heb ervaren hoe het is om een handykap te hebben

Wij hebben twee hele leerzame en interessante middagen gehad.Dankjewel dat jullie ons hebben bezocht en wij alles mochten vragen wat we wilden weten. We vonden het super!!!Groetjes,Rayen, Leya, Juliasia, Ceyda, Abdu, Ernest, Noa, Saar Sharaya, Anna-Alicia, Sunai-Jelly, William, Besan, Esmee, Keano, Sabiriina, Mika, Hamudi, Jayenna, juf Marie-Jose en juf Joyce

We hebben twee hele fijne, leerzame middagen gehad! Groetjes klas 5-6 van BS Talander uit Sittard

Heel erg bedankt voor de inzet en de leuke activiteiten!Groet, onderwijsassistent Christian.

Ik vond het heel leuk en een soort van niet om mensen met een gehandicapte special te zien

John,Anke,Dennis en Marjanne. Ik vond het super leuk om dit project te doen! Ik hoop dat jullie dit vaker gaan doen want dit onderwerp is toch heel speciaal, dankjullie wel!Groetjes Lloyd Basischool de Vlieger Hoensbroek!

Ik vond het heel leuk met de lessen ik vond dennis het grappigst en het leukst

Ik vond het heeeeeeeeeeeeel leuk vooral met Dennis want hij was het grappigste Ik wil dat jullie nog een keer komen want het was super leuk. Groetjes lena: Basisschool De Vlieger

Ik vond John, Anke, Dennis, Marjanne heel leuk._ Groetjes Lyah, Basis School De Vlieger, Hoensbroek.

Ik vond het best wel leuk maar de vragen duurde echt te lang

Ik vond het leuk alleen de tijd van de vragen waren kort maar de beleving was wel mooi

Het wat heel erg leuk dankjewel voor de leuken dag groetjes dina basisschool de vlieger hoensbroek

Ik vond het heel leuk vooral met Dennis.

Ik wil jullie bedanken voor de leuke lessen

John,Anke,Dennis,Marjanne ik vond het heel leuk bij jullie dankuwel voor spelen en ik wil graag dat we het nog eens doen nou was het voor mij dankuwel voor het spelen.

Pagina 3 van 22

Sponsoren