Gastenboek


Wij, de kinderen van groep 8 van basisschool de Pas, deden mee met het gipsproject. Maria, Jan, Jerome, Nel, Wies, Diny en Al vonden wij allemaal hele aardige mensen. zij verzorgden de les op een leuke, indrukwekkende, leerzame, grappige en positieve manier.Handicap of niet, iedereen staat positief in het leven!!Bedankt voor twee prachtige middagen. Groetjes alle kinderen van groep 8 de Pas Helden

Mijn dochter Anne en haar vriendin Lisa kwamen uit school en waren vol over GIPS. Wat vonden ze het interessant en wat hebben ze veel geleerd. Ze vonden iedereen van GIPS ook heel aardig en ze verheugen zich al weer op volgende week! Bedankt, wat een geweldig initiatief!

GIPS kwam bij ons in de klas, om ons meer over beperkingen te leren. De eerste keer mochten ervaren hoe het is om een beperking te hebben. Dat was best wel leuk en leerzaam. We mochten bijvoorbeeld in een rolstoel zitten of wandelen met een blindenstok. We mochten ook braille prikken. Het was erg raar om met een bril met kokervisie op te hebben. Dat was erg moeilijk om iets te lezen. Blind domino spelen en dan merk je dat je je hersenen goed moet gebruiken en erg goed moet voelen. De week erop kwamen ze weer terug zodat wij vragen mochten stellen over de beperking en hoe ze daarmee leven. We hoorden beperkingen waar we nog nooit van hadden gehoord. We hadden een vragenlijstje gemaakt zodat we al veel vragen wisten te stellen. We hebben aan iedereen gevraagd wat ze nog zouden willen doen maar wat ze niet meer kunnen doen door hun beperking. Daar wisten ze het antwoord op. Het waren vaak de meest simpele dingen die wij gewoon wel kunnen doen. Een meneer liet ons steeds horen als we moesten wisselen. Het waren allemaal vrijwilligers die het deden omdat ze hun verhalen wilden delen en het zelf ook leuk vinden. Op het einde kregen we nog een filmpje te zien over een hersenscan. Het was erg interessant. We wisten er nog niet veel over. Het waren twee super leuke en leerzame middagen!

Ik vond het leuk, maar vooral interessant ook de spelletjes.heel erg bedankt voor de interessante les:)

Ik vond de spellen heel erg leuk dan weet je een beetje hoe het is om gehandicapt te zijn en het was heel leerzaam en interessant

Ik vond het echt heel erg leuk want eerst keek ik ( als klein meisje) vaak mensen met een handicap na maar ik kan me nu beter in hun verplaatsen en wetend dat ze er niks aan konden doen en het vervelend vinden als je hun na kijken. eigenlijk vond ik het leukst dat we de spelletjes deden waar we in hun schoen konden staan. ik vond het ook leuk dat er ook gehandicapte mensen kwamen die wat over hun handicap konden vertellen. Bedankt g.i.p.s voor het langskomen.

Ik vond de lessen heel leuk en leerzaam.Zelf vond ik het leuk om het G.I.P.S spel te doen.Dat er mensen waren die een handicap hebben vond ik ook heel leuk.Het is heel leerzaam om met de mensen te praten.En ik weet nu beter hoe ik met mensen met een beperking om moet gaan.Ook zie je nu beter dat het gewoon net mensen zoals jou zijn maar dan hebben ze een beperking.

Het was heel erg leuk om al die mensen te leren kennen met een handicap de spellen waren ook heel erg leuk om te doen.

De proefjes/spelletjes waren heel leuk & leerzaam.

Het waren leuke en leerzame lessen. Dank jullie wel

Ik vond de lessen leuk en leerzaam,Bedankt,Sld1 Finn [CLS]

Het was heel leuk om mee te doen met GIPS.
We hebben veel bijgeleerd en we hebben veel spelletjes gedaan.
Ik hoop dat we nog een keer gaan! :)

Hoi,
Jullie zijn bij mij op school geweest, het was echt heel leuk!!

Groetjes Brechje,
K.B.S. Papendrecht

Hoi jullie zijn bij ons op school geweest en ik vond het een super project ik hoop dat dennis later een beroemde kinderboeken schrijver wordt en dat Rhianne de beste gitaar speelster wordt . jullie zijn super !!!


Groetjes :
solange van forst

Het is een hele mooie site geworden.
compact en nog gebruikersvriendelijker!
Heel leuk om te zien dat het gastenboek weer een plekje op deze site heeft gekregen.

Sponsoren