Gastenboek


Het was een leuke middag,we hebben het super leuk gehad en het was zeker interessant,gezzelig en leuk.#gipsiscool en #giipsisinformatiefgroetjes faith <3 <3 <3

We hebben het Gips project op school gevolgd.We vonden het leuk, interessant, leerzaam,informatief,gezellig.Jo, Jack, Sophie, Irma, Monique, Jerôme, Joke konden heel goed uitleggen.We konden alle vragen stellen die we wilden. De spellen en spullen waren leuk.Hierdoor hebben we, een beetje, geleerd hoe het is om gehandicapt te zijn.

Ik vond het leuk ik heb ook wat geleerd over een handicap die je kan hebben en ik vond het interessant.Groetjes van justin van de beatrix school.

Ik vond het heel erg leuk en ik heb ook heel wat dingen geleerd. Ik heb geleerd hoe het is om blind te zijn en als je doof bent en nog veel meer. Ik vond het leuk dat er ook mensen bij waren die een handicap had. Ik het een leuke ervaring

Ik vond het erg leuk en ik heb ook veel geleerd . Zoals hoe het is om blind te zijn en hoe het is om maar ee n hand te hebben. Ik vond het een bijzondere ervaring.

Hallo ik vind het heel erg zoals ik het nu heb meegemaakt en ervaart. Bijvoorbeeld als je blind ben zijn je handen als ogen. Ik vond het erg leuk om te ervaren en om mee te doen aan het astma spelletje bijvoorbeeld tot de volgende keer. Groetjes Jasper.

Ik vond het wel in interessant en ik heb er wel iets over geleerd.

Ik vont het interessant en ik weet nu hoe mensen met een handicap mens voet

Ik ben markus van de beatrix school ik zat in groepje 1,Ik vond het heel leuk,Ik zat bij corneel

Hallo, Het was super leuk dat jullie vandaag kwamen. Volgende week is het ook weer ik denk dat dat ook weer leuk wordt. De opdrachten waren leerzaam en nu weet ik ongeveer hoe het is om gehandicapt te zijn. ( De leukste opdracht vond ik de rolstoelen en blind )

Ik vond het interessant, leuk en ik heb er veel van geleerd. Het was ook nog eens nuttig voor later als je met dat soort mensen gaat werken dan weet je er wat over, dat is toch ook toch weer fijn.

Ik vond het leuk.Tot volgende week

Ik vond het super super leuk.Ik vond de rolstoel en met de blinde stok en de domino.

Het was heel erg leeraam, ik heb er nu een beeld bij hoe mensen zich voelen. Otje (de hulphond) hielp echt super goed!Laura IKC BEATRIX papendrecht ;)

Ik heb een wonderbaarlijke ochtend gehad en veel geleerd over een handicap hebben Groetjes Elaine ikc beatrix papendrecht

Ik vond het heel leuk en ook heel leerzaam.ik weet nu hoe het is om gehandicapt te zijn.met vriendelijke groet Floris van de ikcbeatrix school uit Papendrecht

Het was heel leuk & leerzaam!

Ik vond het heel leuk en informatief, de onderdelen wat we deden vond ik ook heel leuk, mijn favorieten onderdeel was het blind domino´s.

Ik vond het heel erg leuk en leerzaam.ik weet nu hoe gehandicapten voelen. Van Eduard beatrix papendrecht

Ik vond het heel leuk dat GIPS bij ons op school kwam! De opdrachten waren ook heel leuk en leerzaam.

Ik ben Quint van de beatrix uit papendrecht en ik vond het leuk en heb veel geleerd.

Het was geweldig dank je voor de leuke dingen bij iedere school wij zijn jullie dankbaar

Ik vond het heel leuk en je kon kon heel veel leren en heel veel leuke activiteiten

Ik vond het leuk op basisschool het spick en hoop dat jullie volgend jaar weer te zien zijn.

Sponsoren