Gastenboek


Ik vond het fijn dat we alles mochten vragen en ik heb er veel van geleerd.

Ik vond het wel leuk dat we konden ervaren hoe het was om een handicap te hebben

Ik vond het super leuk dat ze naar onze school waren gekomen. Ik vond het heel interessant en ook leuk dat we ze alles mochten vragen aan ze. Ze waren ook super aardig en ik heb er ook veel van geleerd. :)

Ik vond het best interessant het over om deze dingen te hebben.We mochten ook gewoon alles weten en vragen wat ze hadden. Ik vond de activiteiten wat we met ze hebben gedaan ook wel leuk. Dus ik vond het een leuk onderwerp.

Hoi,ik ben Rosalie Bastings van basisschool a Hermkes in Epen.ik heb veel van deze 2 maandagen geleerd. ik vond het een mooie en leerzame ervaring en heb geleerd dat kinderen met een handicap met veel het zelfde zijn als kinderen zonder handicap. ik wil jullie heel erg bedanken dat jullie naar onze school zijn gekomen. Ik raad dit aan alle scholen aan.je zult hier veel van leren en zult dit nooit vergeten. vele dank groetjes Rosalie Bastings uit Epen13-01-2020

Ik vond het heel interessant je kreeg antwoord op al je vragen.Ik heb er wat van geleerd.

Ik vond het leuk maar ook een beetje eng maar ik heb er wel heel veel van geleerd en ik hoop dat de meeste beter worden maar daar is niet veel kans op maar ik vond het echt heel leuk ik hoop dat jullie nog een keer komen en blijf vooral zo doorgaan en heel veel sterkte van britt

Ik vond het wel interessanten vooral fijn dat we alle vragen konden stellen groetjes Elin

Beste GIPS,Ik vond het superleuk dat jullie er waren, jullie waren zo hartelijk en lief! Ik heb er superveel van geleerd en het werd ook supergoed uitgelegd. Blijf vooral zo doorgaan! Wat ik ook heel erg leuk vond waren de spelletjes. Hierdoor weet ik wat meer hoe het is om een beperking te hebben. Groetjes,Keano

Hoi ik vond het heel fijn om alles te mogen vragen en ik vond het heel interessant .groetjes Tessa

Ik vond het echt super leuk. Ik hoop dar jullie nog een keertje terug komen. Het interviewen was heel leuk en ging goed.

Ik vond het intressant

Ik vond het leuk om al die vragen te stellen en het antwoord er op te weten. en ik vond het fijn dat we alles mochten vragen.

Ik vond het heel leuk dat jullie bij ons op school kwamenik heb er veel van geleerd en vond de proefjes die we deden ook heel leuk ik vond het fijn dat de kinderen hun handicap lieten zien zo konden we er na kijken zonder dat ze dachten wat zit die nu naar mij te kijken

Ik vond het super leuk iedereen was erg aardig het waren wel moeilijke woorden maar nu weet ik wel wat dat betekent ik vond de spelletjes leuk maar het interviewen vond ik ook super leuk ik hoop dat ze volgend jaar nog eens komen ik hoop dat hun het ook leuk vonden bij ons.

Het was leuk ik heb er veel van geleerd

Leuk dat we alles kunnen vragen fijn

Hey allemaal,Ik had nooit van Gips gehoord, nu ben ik "werkzaam" als vrijwilliger bij (Team Parkstad) hun en vindt het geweldig om te doen, de meeste Jeugd(en ouderen) weten het inderdaad niet wat het is om als gehandicapte door het leven te gaan, en wat wij allemaal doen en kunnen. Dus heel leuk om dat te vertellen aan de Jeugd.

Hallo allemaal,Ben er dit seizoen, als vrijwilliger, Maastricht, stichting GIPS, voor het eerst bij geweest. Wat een geweldige ervaring is dit voor mij geweest. Een groot compliment aan alle leerlingen en leerkrachten voor hun inzet.Wens jullie allen een fijne vakantie toe en wie weet tot weerziens.Hub Leerschen Team Maastricht.

Alle scholen en alle leerlingen bedankt voor het afgelopen schooljaar. GIPS team Parkstad Woensdag.

We vonden het fijn dat jullie er waren, en we vonden het ook heel leerzaam.Groetjes groep 7.

Als vrijwilliger van GIPS heb ik het afgelopen schoolseizoen als heel leuk ervaren. Aan alle kinderen en leerkrachten een dikke pluim. Fijn zomer vakantie toegewenst.

Ik vond echt alle lessen/opdrachten super tof, maar vooral de antwoorden op de vragen die we stelden.Sommige dingen waren moeilijk om uit te voeren. Iedereen was super aardig, maar in ieder geval, ik vond het super leuk. Ik ben blij dat jullie gekomen zijn.

We vonden het heel leuk. Jack en Jerome vonden we heel leuk en ook de andere vonden we ook heel aardig. We waren met een groepje van 5. En de opdracht van Jack was leuk en moeilijk. groetjes van Kay, Jayden, Quinten

Sponsoren