Gastenboek


Ik vond het heel leuk dat jullie hier op school waren maar ook vooral leerzaam soms hebben we wel gelachen en we hebben veel plezier gemaakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wij vonden het leuk en leerzaam, wij vonden het leerzaam om te weten hoe het voelt. Tegelijkertijd vonden wij het ook gezellig om met de mensen te praten die een beperking hebben. Daarnaast hebben we ook veel geleerd van deze gesprekken en de spelletjes die we hebben gedaan.dit was onze reactie wel, maar we vonden het heel gezellig!

We vonden het een hele leuke leerzame les. We hebben er veel van opgestoken. We zien hoe mensen die een beperking hebben er alsnog gewoon goed mee omgaan. Groetjes Bastiaan en Joshua.

Ik vond het leuk dat jullie bij ons op school zijn geweest we hebben veel plezier gemaakt en ik hoop dat jullie volgend jaar weer naar de andere klas komen en daar weer veel plezier maakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik vond het een super leuke en leerzame les en ik heb veel geleert.bij alle vrijwilligers kwam het er op neer dat iedereen het zelfde is. ik bedoel daarmee dat niet echt iedereen het zelfde is maar bijna iedereen kan het zelfde.het is niet zo dat iemand met een handicap anders is dan iemand zonder handicap. je moet het zo bekijken. dat iemand met een handicap minder is dan iemand zonder handicap. dyslexie bijvoorbeeld is ook een soort handicap of dyscalculie. en die mensen zijn ook niet minder.in ieder geval ik vond het een hele leuke les en ik hoop dat ze hiermee doorgaan. ze kunnen er goed over praten en ze kunnen er goed mee leven. EINDE!!!!!!!!

Beste, medewerkers van GIPS. Het was leuk dat jullie er waren.We vinden het fijn dat jullie hier jullie vrije-tijd aan besteden. Groetjes Esri, Iris en Senna

Het was heel leerzaam en er waren aardige mensen die je veel willen leren. Het was super leuk we hebben veel geleerd en lol gehad :)

Ik vond het heel interessant en leuk om te doen vandaag.Ik heb erg genoten van de leuke dingen die we hebben gedaan.Heel erg bedankt voor de leuke ochtend

Heel erg leuk en leerzame ochtend.Superleuk met al die spellen en opdrachten.Het was ook leuk dat er een blindengeleidehond bij was.Heel erg bedankt.

Het was super gaaf!!! en heel leerzaam,ik heb heel veel verschillende soorten dingen meegemaakt......Het was ook heel gaaf door alle spellen!Heel erg bedankt voor de leuke ochtend!Gr,Megan

Ik vond het best wel leuk ik wist niet dat sommige dingen zo moeilijk waren. ik vond het leukste dat een paar mensen kwamen waar aan je niet kon zien dat ze wat hadden en bij een iemand kon je het wel zien die genen had een hond.heel erg bedankt van de leuke ochtend en leerzamen ochtend gr. jennifer,leerling van de koning beatrixschool.

Heel leerzaam en aardige mensen met leuke spellen en opdrachten en aardige mensen.

Ik heb veel geleerd en meegemaakt hoe het is om een handicap te hebben.

We vonden het heel leerzaam en we hebben heel veel zin in volgende week.

Super leuk met met all die spellen en super aardig mensenen met die spelenzo als blind zijn en voelen en zo volgende week weer heb er super veel zin in tot volgende week gips

Wij vonden het heel indrukwekkend en leuk.

Een ontzettend leerzame ervaring voor de kinderen (en ook voor mij). Hartstikke bedankt!!!

Super tof en super leerzaam. Bedankt voor de toffe ochtend.

WAUW wat een topteam! Diny, Jan, Nel, Jerome, Wies en Al onwijs bedankt voor de geweldige middagen! Volgend jaar weer :)! Met de pyjama voor carnaval ;).Groetjes van Ankie (juf bs de Kasteeltuin)

Oh en trouwens we zijn van de basisschool obs dubbeldam

Het was heel leuk en het was ook leuk dat we dingen mochten uitproberen en om te voelen om blind te zijn jullie waren erg aardig en ik heb respect

Het was super leerzaam en JAN IS COOL

Het was een heel leerzame en super leuk les

Het GIPS-project was heel erg leuk en heel leerzaam. het verhaal dat de mensen vertelden wat er was gebeurd en hoe het is gebeurd was heel interessant. nu weten wij ook weer hoe het is om een beperking te hebben. Gr Raf en Sem

Sponsoren