Gastenboek


Ik vond het heel leuk dat GIPS bij ons op school kwam! De opdrachten waren ook heel leuk en leerzaam.

Ik ben Quint van de beatrix uit papendrecht en ik vond het leuk en heb veel geleerd.

Het was geweldig dank je voor de leuke dingen bij iedere school wij zijn jullie dankbaar

Ik vond het heel leuk en je kon kon heel veel leren en heel veel leuke activiteiten

Ik vond het leuk op basisschool het spick en hoop dat jullie volgend jaar weer te zien zijn.

Ik vond het interessant en leuk. en ik vond het leukst 13 november met de vragen.groetjes bs het spick

Lieve kinderen,nwe zijn blij dat jullie gekomen zijn. we vonden het heel leerzaam en we hebben ook veel lol gehad met jullie.ook weten we nu meer over de beperkingen van jullie. veel liefs De meiden :)

Beste allemaal,Wij vonden het heel gezellig dat jullie er waren. We hebben erg met jullie gelachen.Wij vonden het 2 hele gezellige en leerzame ochtenden.het waren ook hele leuke spelletjes.Het was interessant om te zien hoe jullie moeten leven met een beperking. we vonden het leuk om te ervaren hoe het is om in een rolstoel te rijden. groetjes van ons allemaal

Hallo het was leuk, leerzaam en fijn dat jullie hier op school zijn geweest groetjes BS-Valkenburg

Het was super leuk, we vonden beide lessen heel leerzaam en leuk. in het groepje was ook super leuk!De kinderen waren super aardig!BEDANKT!

We vonden het heel leuk dat jullie kwamen.we hebben veel geleerd en de vragen waren leuk !! :)

Het was leuk ook met de interviewweet nu wat meer over een handicap maar wist al veel.in mijn klas is ook alles positief over jullie.

Heel leuk was het ik vond jerome en dennis heel leuk

Wij vonden het 2 hele leuke, leerzame en gezellige dagen. Ondanks jullie lichamelijke handicaps, hadden jullie veel humor. Dit vonden we heel fijn. Door jullie verhalen en goede + rustige uitleg, konden we ons goed in jullie verplaatsen. Bedankt voor deze 2 zeer interessante middagen!Groep 8Cbs. Willem de Zwijger, Roermond.

Beste lieve allemaal,vorige week en deze week zijn jullie bij ons op school geweest om het GIPS project met ons in te vullen.Wat zijn jullie een mooi team samen, respect!!De activiteiten zijn erg leuk en duidelijk om jullie beperkingen inzichtelijk te maken aan de kinderen.Ook de manier zoals de kinderen reageerden op jullie getuigt van veel waardering en respect naar jullie project.Wat jullie niet willen is zielig gevonden worden, dat zijn jullie ook niet. Jullie hebben ons laten ervaren dat er tussen mensen met een handicap/ beperking en ons weinig tot geen drempels zijn.Dank jullie wel!!!Kenneth en Peter, hopelijk zien we jullie op onze musical.Angelique, Nancy, Jo, Selma, John, Ger, Marlie en Annie, super bedankt en veel succes. Wie weet tot volgend jaar!

Hoi ik vond het super intressant en leuk om te weten wat jullie hebben en gezellig spelletjes gespeeld hebben bs de pas helden groetjes yenthe

Ik vond het erg leuk dat jullie op onze school waren!

Was superleuk vandaag

Ik vond het heel leuk en gezellig en ook heel leerzaam.

Vandaag moesten we vragen stelen over mensen met beperkingen, dat was leuk en ik leerde ook meer er over.

HET WAS HEEL LEUK MAANDEG EN MAANDAG ik HEB VANDAAG VEEL GELEERD DANKJEWEL

Ik vond het heel gezellig en leuk vooral de spelletjes wat we deden.

RESPECT!RESPECT!RESPECT! SUPERGAAF DIT THANKS IK HOOP DAT JULLIE NOG EEN KEER TERUGKOMEN GR. Gilles

Ik vond het vandaag heel erg leuk! Ik heb veel geleerd over blind zijn, want ik zat in het groepje bij Jennifer. Het was erg leerzaam en leuk, en heb zin in volgende week. Groetjes Noa [Koningin Beatrixschool Papendrecht].

Sponsoren