Gastenboek


Ik zit op bs driesprong en wij hebben mee gedaan aan het gips project ik vond het heel leerzaam en super leuk ik ben blij dat jullie zijn gekomen jullie zijn kanjers en schaam je niet

Ik zit op BSdriesprong en wij hebben meegedaan aan het gips project.het is een leerzaam project met gahandiecapte mensen het is heel leuk.

Ik zit op bs De driesprong en wij hebben meegedaan aan het gips project ik wil een complumet geven aan de aardige mensen . ik vond het heel intresant.

Hoi ik zit op de basischool de driesprong en we hebben mee gedaan aan gipsproject.Ik vondt het super leuk.en respect naar alle mensen die voor ons hier komen jo,ton,huub,jeffry,marjo.dankje wel.groetjes van Stan.

Het gips project kwam op de driesprong ik zelf :Tygo vond het een hele leuke ervaring en we hebben leuke dingen gedaan het waren hele lieven mensen.erg bedankt voor deze ervaring jullie zijn toppers.

Ik zit p bs. de driesprong en wij hebben mee gedaan aan de gipsproject.ik vond het heel leuk en ik ja ik vond alles leuk en ik wil dat ze volgendjaar weer komen mee doen

De reacties van onze leerlingen:We vonden het heel leuk, bedankt dat jullie wilden komen.Bedankt dat jullie deze informatie met ons wilden delen.We vonden het knap en bijzonder dat jullie er zo open over konden vertellen. We hebben veel geleerd.Ondanks jullie beperkingen zien we dat jullie nog heel veel wél kunnen.

Het was heel leuk en leerzaam.Goed georganiseerd.Leuk om te ervaren hoe het voelt om een beperking te hebben.We hebben meer respect voor deze mensen gekregen.

Hieronder een aantal quotes van de leerlingen:"Leuk, gezellig en leerzaam""Het waren hele aardige mensen""Het was heel leerzaam, we hebben er veel van geleerd""We hebben leuke en leerzame spellen gespeeld""het waren twee hele fijne ochtenden, het was goed georganiseerd"

Het was leerzaam je werk woord goed ontvangen door de mensen.

Het was leerzaam om te weten wat jullie hebben. Bedankt voor de leuke lessen

Het was heel leuk en leerzaam groetje yunis

Ik vond het echt leuk En het was leerzaam!

Het was heel erg leerzaam en de activiteiten waren leuk.

Was een Leuke Leerzame Les.

Ik vond het leuk en leerzaam groetjes sem.

Ik vond het leerzaam en leuk wat jullie ons allemaal hebben geleerd.groetjes Savio.

Ik vond het leuk en heel leerzaam.

Leuke les

Hallo het was leuk dankje u voor u tijd ik heb veel geleerd

Het kwartier was heel leerzaam

Ik vond het erg leerzaam en Leuk! met vriendelijke groet Mahsa.

Het was super leuk en leerzaam.

Het was leerzaam en de opdrachten waren super leuk.Groetjes Izzy

Sponsoren