Gastenboek


Katrien je hebt een hele leuke hond en het was heel leuk en leerzaam met groet Demian

Katrien je hebt een hele leuke hond en het was heel leuk en leerzaam

Het was heel leuk en leerzaam wat jullie ons hadden geleerd. met vriendelijke groet EMILY HAAS

Ik vond het leuk en nu weet ik dat mensen met een handycap niet zielig zijn maar gewoon alles op een andere manier doen.sorry voor spelfouten

Ik vond het een erge leuke ervaring.En super gezellig.En ik heb veel nieuwe dingen geleerd.En nu weet ik ook een beetjehoe het is om gehendicapt te zijn.

Ik vond het leuk, ik weet nu meer over beperkingen.

Het waren twee leuke en leerzame ochtenden. Het was een grote groep leerlingen, maar van begin tot eind waren ze gemotiveerd en betrokken. Volgend jaar weer!

Twee geweldige, leerzame middagen gehad. Leerlingen vonden het heel interessant. Ze zijn nog nooit zo stil geweest.

Het was heel leuk en leerzaam. De Blokkenberg groep 8.

Ik vond hetsuper leuk en leerzaam iedereen was open over zij of haar ziekte super leukkkk

Het was heel interessant om mee te maken iedereen was ook heel open op vragen die we stelden dus zeker een keer proberen

Het was super leerzaam en super interessant.Ik heb er veel van geleerd.Marjo die vertelde veel over haar handicap. Jo die vertelde veel over zijn herseninfarct en hartinfarct. Ton die vertelde veel over zijn ziekte recklinghausen. Jeffrey vertelde veel over zijn herseninfarct. bedankt voor deze 2 interessante dagen

Ik vond het gips project super leuk.Ik vond het bij Jo leuk want we hadden een leuk gesprek.Bij Jeffrey want daar mochten we alles vragen.We hadden het ook nog over allemaal anderen onderwerpen zoals wat ze vroeger deden en wat ze doen als ze niet bij gips zijn .Ik vond dit een leuke en leer samen ervaring.

Heel interessant. Een echte ervaring je kon alles vragen. je kreeg veel informatie.het was ook heel leuk je krijgt veel respect voor die mensen. de verhalen waren heel interessant het is te gek

Ik vond het een heel leuk project om te doen. De mensen waren ook heel aardig en lief naar ons.ze konden goed vertellen en waren ook heel open naar ons. Jo is super goed in dammen !! e dit was een leuke dag !!!

Ik vond het super interessant.Ook vond ik de medewerkers super open en heel lief.Ook vond ik dat de mensen heel hele goede antwoorden hadden op onze vragen.Ook de spellen waren heel erg leuk.groetjes van Janneke van basisschool de kluis.

.

Ik vond het fantastisch. de eerste dag gingen ze spellen met je doen. eigenlijk een ervaring meegeven zoals: hoe is het om blind te zijn en hoe is het om in een rolstoel te zitten. dat soort dingen. de tweede dag vroegen ze om vragen te stellen aan hun over hun beperking. en ze gaven zowat aan alles een antwoord. dat was mijn ervaring van het gips project.

Ik vond het leuk dat Jo vertelde wat hij vroeger allemaal deed.En ik vond het leuk dat ton vertelde wat hij had in wat het bij anderen kan doen. En hij zij dat als jij het hebt dat er 50 procent kans is dat je kind het ok krijgt.En ik heb er veel van geleerd

Ik vond het project heel interessant en leuk. Ook de mensenwaren heel aardig en vertelden veel over hun beperking.Je mocht alles vragen.Het was super leuk!

Het was heel erg leuk, leerzaam en interessant. De twee dagen waren heel er leuk, de spelletje uitvoeren maar ook de vragenrondes waren heel leuk en leerzaam. We hebben veel gelachen want dat hoort er ook bij! Groetjes Danai.

Ik vond To leuk omdat,hij bij het dammen eerlijk speelde hij deed aardig en ik vond het grappig dat je een helm op moest om de stenen op te verplaatsen.Bij Marjo was het leuk omdat, je in een rolstoel moest zitten en rijden alsof je niet meer kon lopen dat was heel zwaar. Ik moest ook met een soort van bril waar je helemaal niks door zag lopen en voelen met een blindenstok. Ik hoop dat andere kinderen dit ook leuk vinden. Succes met de lessen Gips.

Het project was heel leuk en interessant.je kon oefenen in een rolstoel en heel veel andere dingen.super leuk.je mocht en kon vragen wat je wilt super goed veel te leuk en interessant.

Ik vond het heel interessant om mee te maken.ik heb er veel van geleerd.iedereen was heel aardig.

Sponsoren