Nieuws

GIPS S&L heeft stand op cliëntendag Adelant

Donderdag 12 Juni 2014

Vandaag op de terugkomdag voor cliënten van Adelante is GIPS S&L aanwezig met een stand. We stellen ons project voor en hopen dat er een aantal vrijwilligers bij ons project gaan aansluiten.

Stichting GIPS wordt 25 jaar.

Woensdag 11 Juni 2014

Stichting GIPS wordt volgend jaar 25 en dat vieren wij groots. Hier alvast het YouTube filmpje.

Vrijwilligers gezocht

Woensdag 11 Juni 2014

GIPS S&L is volop een nieuwe methode aan het ontwikkelen om vrijwilligers te vinden. Het koppelen van allerlei op het eerste gezicht niet voor de hand liggende netwerken en het inzetten van ervaringsdeskundigheid is spil in de methodiek. Wil je meer weten, neem contact met ons op. Projectleider: Ton Pillich (aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag)

Prokkelstage bij GIPS S&L op kantoor

Donderdag 5 Juni 2014

Brahim loopt vandaag mee op kantoor bij GIPS S&L en werkt hard mee. Kopiëren, nieten, hond uitlaten (hulphond op kantoor moet er ook even tussen uit), samen lunchen, helpen sjouwen en vooral veel meekijken wat er allemaal gebeurt.
Een leuke en gezellige dag! Brahim heeft zijn certificaat echt verdiend.

GIPS S&L verzorgt Prokkelstages

Maandag 2 Juni 2014

Deze week is de Prokkelweek en GIPS S&L doet natuurlijk mee!!!

Over de Week van het Prokkelen
Onder de naam "Prokkel" startte in 2007 de Verstandelijk gehandicapten 2daagse. Acht organisaties, waaronder het Fonds verstandelijk gehandicapten, legden gezamenlijk de basis. Nu in 2013 zijn de Prokkel dagen uitgegroeid tot de Week van het Prokkelen. Jaarlijks vinden in de eerste week van juni, overal in Nederland, activiteiten plaats waarbij mensen met en zonder verstandelijke beperking elkaar ontmoeten. Deze activiteiten heten Prokkels, synoniem voor
"prikkelende ontmoetingen". Prokkels dragen bij aan de integratie en participatie van mensen met een verstandelijke beperking in de samenleving.

Een drietal leerlingen van de Catharinaschool (kinderen met een verstandelijke beperking) komen een dagje snuffelen bij GIPS S&L. Op kantoor en op de scholen die we bezoeken.

Ontwerp een logo en win een leuke prijs

Woensdag 14 Mei 2014

Volgend jaar bestaat st. GIPS S&L 25 jaar. Voor dit jubileumjaar willen wij een logo introduceren. Wil jij dit ontwerpen? Er is een leuke prijs te verdienen: een kook/bak workshop onder leiding van een professionele kok. Meer weten, zie de bijlage van dit bericht. Inzendingen tot 31 mei. Iedereen kan meedoen!

Pagina 30 van 30

Sponsoren