Nieuws

Leren van elkaar...Kennis en ervaring uitwisselen

Donderdag 31 Mei 2018

GIPS S&L organiseert voor haar medewerkers een kennisdag. Teams wisselen ervaringen uit, worden bijgepraat over nieuwe lesmodules en ideeën. Er vinden voordrachten plaats over actuele thema's zoals klassenmanagement, AVG, etc. Leren van elkaar en frisse nieuwe ideeën opdoen. Dat is de kracht van samen!

De AVG van Stichting GIPS staat op de website.

Woensdag 25 April 2018

De AVG(Algemene Verordening Gegevensbescherming) van Stichting GIPS staat vanaf nu op de website van GIPS. Zowel onder https://www.gips-sl.nl/meer-weten bij de documenten als ook op elke pagina onderaan het adresblok. Als men op de link Privacy Statement klikt krijgt u het PDF document te zien met hoe GIPS omgaat met persoonsgegevens.

Jaarverslag van GIPS 2017.

Woensdag 18 April 2018

Hij staat op de website onder de nieuwsbrieven en hier op de site het Jaarverslag van Stichting GIPS Spelen & Leren 2017.

Wie, wat en waar is stichting GIPS Spelen & Leren.

Vrijdag 19 Januari 2018

Op de pagina "Over GIPS S&L" op de website van GIPS staat nu een fotomontage over wie werkt bij GIPS S&L, wat GIPS S&L doet en waar GIPS S&L haar hoofdkwartier heeft. Veel kijkplezier.

Nieuw en vol nieuws de nieuwe, editie 28 van de nieuwsbrief van GIPS.

Vrijdag 15 December 2017

In deze editie de Buddy race een samenwerking tussen GIPS en Jong NL Limburg. Verder GIPS was bij de vrijwilligersmarkt in Venray. Het werkplan 2018 is bijna klaar met daarin o.a. Virtual Reality en er komt een Leer-werkplek. Nog meer? Ja maar dat leest u door de nieuwsbrief te downloaden via de link(PDF) op deze pagina of te bekijken op de website van GIPS(www.gips-sl.nl).

Sponsoractie Black Friday levert mooi bedrag op voor GIPS

Vrijdag 1 December 2017

Sponsorbedrag van €1495,26 tijdens Black Friday door de DM drogisterijen in Aken gedoneerd. 5% van de dagomzet is naar goede doelen gegaan. GIPS was daar één van. #DMDrogerie bedankt!

Fondsenwerving, training Gute Sache

Woensdag 29 November 2017

Hoe ga je een samenwerking aan met een bedrijf of organisatie om samen je doelen te bereiken. Dat was thema van de training Gute Sache. De 8 deelnemende organisaties zijn met een concreet plan geëindigd waarbij er concrete samenwerkingen al ontstaan zijn. Op de foto de deelnemers die aan het einde van de training een certificaat ontvangen.

Nieuw gemonteerde promotie film op homepage GIPS.

Dinsdag 14 November 2017

Op onze homepage een nieuw gemonteerde promotie film. Geen zorgen de oude film is verhuisd naar de media pagina op de website.

GIPS reist af naar Frankfurt

Vrijdag 3 November 2017

Het GIPS team uit Aachen heeft in Frankfurt een school bezocht samen met enkele gehandicapten uit die buurt. Zij willen eventueel het GIPS concept daar ook gaan opzetten. Een impressie van deze samenwerking is te zien in het filmpje van dit bericht.

Dienstencatalogus voor Maatschappelijke Organisaties (MO’s)

Vrijdag 27 Oktober 2017

Hebben jullie al een kijkje genomen in de online dienstencatalogus van Maatschappelijke Organisaties in Limburg? Een vindplek voor burgers, overheden, bedrijfsleven en andere organisaties. MO's hebben veel te bieden en dat willen we op dit platform graag weergeven.

Pagina 19 van 31

Sponsoren