Nederland Kantelt
door Hans Diederen - donderdag 5 februari 2015
Verandering in de samenleving, iets waar we met z'n allen mee bezig zijn. Er is een beweging ontstaan van mensen die Nederland willen laten kantelen. Ieder op zijn eigen manier maar allemaal anders dan wat nu gangbaar is. Een leuk onderwerp, kijk eens op: http://www.nederlandkantelt.nl
naar boven
Maatschappelijke Participatie
door Miranda Nas - dinsdag 20 januari 2015

de afsluiting van alle projecten in het kader van 'Maatschappelijke Participatie' . Het project van de Stichting Gips 'uit je stulp met wat hulp' werd ook op het podium geroepen, het was een zeer geslaagde dag.
naar boven
Bezoek bij scouting
door Miranda Nas - zaterdag 17 januari 2015

Vandaag met GIPS bij de scouting in Hoensbroek geweest.
naar boven
Wens
door Annelies Degenkamp - dinsdag 23 december 2014
Voor iedereen hele fijne feestdagen en een gezond 2015 toegewenst! Annelies Degenkamp Peercounselor van Stichting Gips
naar boven
GIPS S&L op TV in Duitsland
door Hans Diederen - woensdag 17 december 2014
GIPS S&L is actief in Duitsland. DE WDR heeft daarover een korte impressie gemaakt op het Geschwister-Scholl-Gymnasium. Deze uitzending is te vinden op internet (zie link)
naar boven
NIEUWSBRIEF GIPS VAN DECEMBER 2014 IS UIT!
door Patrick ten Bruggencate - dinsdag 16 december 2014
De nieuwsbrief van GIPS S&L van December 2014 is uit! Met nieuws van over de vrijwilligersprijs 'Meer dan Handen'.
naar boven
Landelijke vrijwilligersprijs gewonnen door GIPS!!!!
door Freya Pijnenborg - dinsdag 9 december 2014
Gisteravond hebben we uit handen van minister Plasterk en staatssecretaris van Rijn de Meer dan Handen prijs ontvangen (www.vrijwilligersprijzen.nl) Ons project "Uit je stulp met wat hulp" is beoordeeld als beste vrijwilligersproject in de categorie landelijk. De kracht van ons project is dat opgeleide vrijwilligers met een beperking nieuwe vrijwilligers enthousiast maken voor vrijwilligerswerk, zodat ook zij kunnen participeren in samenleving. De meeste vrijwilligers gaan dan ook bij Stichting Gips (www.gips-sl.nl) aan de slag als schoolbezoeker. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Freya Pijnenborg, tel.: 06-21843861 mail: freya.pijnenborg@gips-sl.nl
naar boven
GIPS wint eerste prijs 'Meer dan Handen'
door Hans Diederen - maandag 8 december 2014

Vanavond heeft het project Uit je Stulp met wat Hulp van Gips spelen & leren de eerste prijs gewonnen in de categorie landelijke projecten.
naar boven
Prijsuitreiking Meer dan handen
door Miranda Nas - zondag 7 december 2014
Stichting Gips Spelen & Leren is genomineerd voor de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2014 in de categorie Landelijke vrijwilligersprojecten! Daarnaast is Annelies Degenkampvoor de VriendenLoterij Passieprijs ook genomineerd! Morgen worden de winnaars van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2014 bekendgemaakt in theater LantarenVenster in Rotterdam. De prijzen worden uitgereikt door de staatssecretaris van VWS, Martin van Rijn en Ronald Plasterk, minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De presentatie van de avond ligt in handen van Astrid Joosten. Maak kennis met inspirerende projecten en vrijwilligers en geniet van heerlijk eten en van verrassende acts van de Wëreldbänd.
naar boven
SYMPOSIUM GIPS SPELEN & LEREN
door Hans Diederen - maandag 1 december 2014

In het jubileumjaar 2015 gaat GIPS S&L een symposium organiseren met als thema 'Menswaarde'. Reserveer 4 november 2015 alvast in je agenda.
naar boven