Stem op Suzanne...
door Hans Diederen - maandag 25 juni 2018

Onze Suzanne van GIPS, spin in het web op kantoor en steun en toeverlaat van kantoor en de rest van de organisatie, verdient de gouden Venus van Milo. Wij hebben haar aangedragen en zij is één van de genomineerden. Deze prijs wordt door het DELA goedendoelenfonds uitgereikt. Het zou mooi zijn als Suzanne deze waardering voor al het werk dat ze voor GIPS doet zou kunnen krijgen. Daarvoor heeft ze jullie stemmen nodig. Zoek Suzanne Stevens op onderstaande site op, en geef haar je stem. Dank je wel. https://www.goudenvenusvanmilo.nl
naar boven
Omgaan met mensen met een psychische kwetsbaarheid
door Hans Diederen - dinsdag 5 juni 2018

Vebego (holding van o.a. HAGO, Rooden Landscape Solutions, Fortron, Alpheios, etc.) organiseert voor alle nieuwe leidinggevenden een introductiedag. GIPS heeft aan de deelnemers een workshop verzorgd rondom het thema mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door psychische beperkingen. Er werken ruim 5000 mensen bij diverse bedrijven van Vebego die in deze doelgroep vallen. Reden te meer er iets meer over te leren. Een korte workshop waarbij de 'nieuwelingen' op een interactieve manier kennis maken met dit onderwerp, verschaft al heel wat inzicht.
naar boven
Leren van elkaar...Kennis en ervaring uitwisselen
door Hans Diederen - donderdag 31 mei 2018

GIPS S&L organiseert voor haar medewerkers een kennisdag. Teams wisselen ervaringen uit, worden bijgepraat over nieuwe lesmodules en ideeën. Er vinden voordrachten plaats over actuele thema's zoals klassenmanagement, AVG, etc. Leren van elkaar en frisse nieuwe ideeën opdoen. Dat is de kracht van samen!
naar boven
De AVG van Stichting GIPS staat op de website.
door Patrick ten Bruggencate - woensdag 25 april 2018

De AVG(Algemene Verordening Gegevensbescherming) van Stichting GIPS staat vanaf nu op de website van GIPS. Zowel onder https://www.gips-sl.nl/meer-weten bij de documenten als ook op elke pagina onderaan het adresblok. Als men op de link Privacy Statement klikt krijgt u het PDF document te zien met hoe GIPS omgaat met persoonsgegevens.
naar boven
Jaarverslag van GIPS 2017.
door Patrick ten Bruggencate - woensdag 18 april 2018

Hij staat op de website onder de nieuwsbrieven en hier op de site het Jaarverslag van Stichting GIPS Spelen & Leren 2017.
naar boven
Wie, wat en waar is stichting GIPS Spelen & Leren.
door Patrick ten Bruggencate - vrijdag 19 januari 2018


Op de pagina "Over GIPS S&L" op de website van GIPS staat nu een fotomontage over wie werkt bij GIPS S&L, wat GIPS S&L doet en waar GIPS S&L haar hoofdkwartier heeft. Veel kijkplezier.
naar boven
Nieuw en vol nieuws de nieuwe, editie 28 van de nieuwsbrief van GIPS.
door Patrick ten Bruggencate - vrijdag 15 december 2017

In deze editie de Buddy race een samenwerking tussen GIPS en Jong NL Limburg. Verder GIPS was bij de vrijwilligersmarkt in Venray. Het werkplan 2018 is bijna klaar met daarin o.a. Virtual Reality en er komt een Leer-werkplek. Nog meer? Ja maar dat leest u door de nieuwsbrief te downloaden via de link(PDF) op deze pagina of te bekijken op de website van GIPS(www.gips-sl.nl).
naar boven
Sponsoractie Black Friday levert mooi bedrag op voor GIPS
door Hans Diederen - vrijdag 1 december 2017

Sponsorbedrag van €1495,26 tijdens Black Friday door de DM drogisterijen in Aken gedoneerd. 5% van de dagomzet is naar goede doelen gegaan. GIPS was daar één van. #DMDrogerie bedankt!
naar boven
Fondsenwerving, training Gute Sache
door Hans Diederen - woensdag 29 november 2017

Hoe ga je een samenwerking aan met een bedrijf of organisatie om samen je doelen te bereiken. Dat was thema van de training Gute Sache. De 8 deelnemende organisaties zijn met een concreet plan geëindigd waarbij er concrete samenwerkingen al ontstaan zijn. Op de foto de deelnemers die aan het einde van de training een certificaat ontvangen.
naar boven
Nieuw gemonteerde promotie film op homepage GIPS.
door Patrick ten Bruggencate - dinsdag 14 november 2017

Op onze homepage een nieuw gemonteerde promotie film. Geen zorgen de oude film is verhuisd naar de media pagina op de website.
naar boven